Wednesday, June 8, 2011

Bancian Blog

Salam/Salam 1Malaysia semua,

Sila klik bancian berkaitan blog di ruangan di sebelah kanan.
Bancian ini 'Adakah anda mempunyai blog sebelum kelas ini' - penting dijawab kerana saya ingin tahu tahap kemahiran anda semua.

Setakat ini hanya 40% pelajar dah ada blog sendiri.

11 comments:

  1. salam.saya pun dah submit vote.tq

    ReplyDelete
  2. saya pun dah submit tadi...terima kasih

    ReplyDelete
  3. kat mana nak klik bancian...tak jumpa pun kat sebelah kanan...

    ReplyDelete
  4. Ahmad,

    Adakah anda mempunyai blog sebelum ini.
    Tarikh di kiri dan bancian di kanan. Selamat mengundi.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, Encik Hasnan.. saya kilik di kanan tak dapat vote juga.. macammana ye

    ReplyDelete
  6. Salam...saya dah try klik..tapi tak boleh pun...macam mana nak vote?

    ReplyDelete
  7. ahmad zairel 210294July 6, 2011 at 2:12 AM

    salam en hasnan, tarikh d kiri,ada
    bancian d kanan, ada...tapi tidak boleh vote sbb cursor tiada timbul simbol tangan.sudah cuba banyak kali tapi gagal...

    ReplyDelete