Thursday, June 2, 2011

Pendaftaran 'follower"

Kepada semua pelajar, sila daftar sebagai 'follower' bagi blog ini.

101 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera....

    JOM BERBLOG....

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

    ReplyDelete
  6. salam... happy sgt sbb dah leh buat blog.. jom ramai2 kita follow...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia.Jom join followers

    ReplyDelete
  8. Salam Encik Hasnan..saya dah create blog...tq

    kepada kawan-kawan...sila klik blog ni ye untuk jadi followers..terima kasih atas kerjasama anda..tq

    www.cikgufaiz210284.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Salam. Saya dah berjaya create my blog tapi saya masih ragu-ragu tentang tugasan yang berkaitan dengan jurnal iaitu ICT boleh membantu dalam P&P.

    kepada kawan-kawanku yang budiman, sila klik blog ini untuk jadi my followers...terima kasih...:)

    http://rotifahomar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. PENGGUNAAN PERISIAN DAN INTERNET DALAM PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK
    Salam...ini adalah artikel mengenai 'Penggunaan Perisian Dan Internet Dalam Pengajaran Dan Pembelajaran Pendidikan Awal Kanak - Kanak'

    PENGGUNAAN PERISIAN DAN INTERNET DALAM PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, saya telah berjaya cipta blog saya, sila klik blog http://roszmanskah.blogspot.com/
    terima kasih..

    ReplyDelete
  12. hai, kawan-kawan ! Saya Cikgu LiLi, anda dijemput melawati blog saya di URL berikut:
    http://cikgulilippg-uum.blogspot.com

    bye!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,saya Cikgu Zahariah.Jom follow blog saya:http//zahariahyusuff.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum....Faizah kamal here..

    ReplyDelete
  16. Susah jugak nak jadi student ni yea...

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..mari kita jalankan tugasan dengan baik....

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum....akhirnya ada juga blog sendiri......harap ada follower....40 orang ramainya...

    ReplyDelete
  19. baru kenal dgn blog. Mula2 blok juga kepala otak. Kena belajar lagi. Harap2 adala org follow nanti. Ifollow u,u follow me

    ReplyDelete
  20. Salam....Alhdllh.....saya pun dah berjaya membina blog yang ditugaskan sila lawati blog saya seperti alamat di bawah...http://azlinahusain.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Salam semua teman2 ppguun kohort 1.Sudi2lah follow blog saya.

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum n salam 1malaysia kepada semua kengkawan ppguum n en. Hasnan.
    Kpd En Hasnan semoga sukses n sabaqqq melayan kerenah kami yg xberapa muda nih...
    sudi2lah 'follower' blog sy ye
    http://wanieta25.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum n salam 1malaysia kepada semua kengkawan ppguum n en. Hasnan.
    Kpd En Hasnan semoga sukses n sabaqqq melayan kerenah kami yg xberapa muda nih...
    sudi2lah 'follower' blog sy ye
    http://wanieta25.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Salam...
    En. Hasnan,
    Selain daripada artikel, adakah tesis yg sy copy ini boleh digunakan?
    Harap dpt makluman daripada En. Hasnan.
    TQ.

    http://www.docstoc.com/docs/14940522/PEMBANGUNAN-PERISIAN-ALAT-BANTU-MENGAJAR-(ABM)-BERASASKAN-KOMPUTER

    ReplyDelete
  25. Wanieta,

    Adakah ia berkaitan subjek yang anda ajar disekolah? Tajuk nya mcam umum sahaja.

    ReplyDelete
  26. salam semua, saya dah create blog saya. lawatilah blog saya http://azza98.blogspot.com/ kita sama-sama follow no....

    Untuk En Hasnan, selain artikel, ulasan artikel boleh tak? camma nak antar ke en. hasnan?

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum!
    Saya dah pun follow blog nie.


    Jom ke blog saya: Bersama Dunia Teknologi

    ReplyDelete
  28. Salam satu Malaysia untuk semua member yang dah mempunyai blog sendiri...
    tahniah lah...kepada yang masig mencuba chaiyok2

    ReplyDelete
  29. Zaniza, tak payah hantar aetikel atau jurnal. Poskan di blog anda nanti.

    ReplyDelete
  30. Zaniza, saya tak bolek akses blog anda

    ReplyDelete
  31. Kalau anda semua nak lihat dan dengar blog yang ada muzik latar sila ke
    http://roszmanskah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Salam En. Hasnan,
    Sy dah post artikel br berkaitan matapelajaran yg saya ajar di sekolah(BI) dlm blog sy.
    TQ

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum, En. Hasnan.

    Dah dapat buat blog dah, dah jadi follower class012 dah pun...
    Boleh tahan jugaklah...

    Kepada rakan2 PPGUUM, lawati blog saya http://azlina-74.blogspot.com/
    nanti saya follow balik... tq

    ReplyDelete
  34. a'kum..
    minta maaf en. hasnan. saya ter follow dua kali satu pakai yahoo satu pakai gmail..tak pe kan..

    kpd rakan2 dippguum follow follow la saya..
    i follwo....(macam sinar fm je..)

    ReplyDelete
  35. salam..please follow my blog http://zrina05.blogspot.com/
    thanks!

    ReplyDelete
  36. salam, kawan2 followlah blog saya di
    http://sazlina210319.blogspot.com/
    T.kasih

    ReplyDelete
  37. Salam Satu Malaysia,
    Kawan2 jemputlah folow blog saya di
    http://eunun82.blogspot.com
    yg bertajuk PENGGUNAAN KOMPUTER DALAM PENGAJARAN BAHASA.
    Artikel saya petik dr
    http://compapplicationlangandlit.wikispaces.com/file/view
    Terima kasih

    ReplyDelete
  38. Salam kawan2 pembetulan kepada tajuk artikel saya ialah PENGGUNAAN ICT DALAM BAHASA MELAYU...
    Semua yg lain adalah betul spt yg telah dimaklumkan sebelum ini...
    jgn lupa folow sy
    http://eunun82.blogspot.com
    Thanks..

    ReplyDelete
  39. Ruhainun,

    Taipkan hanya URL. Biar kawan yang klik seterusnya utk dibaca.

    ReplyDelete
  40. salam.
    saya sudah menbina blog dan follower DR..terima kasih.harap memberi tunjuk ajar kepada saya.

    ReplyDelete
  41. Salam....rasa seronok mendapat pengalaman baru, punyai blog sendiri, terima kasih kepada en. hasnan kerana memberi saya pengalaman ini, kalau tidak tak terfikir nak buat blog.

    ReplyDelete
  42. sila layari blog saya di :
    http://norhalizadahalan6656.blogspot.com
    artikel pengajaran dan pembelajaran berbantukan komputer
    terima kasih

    ReplyDelete
  43. Noreijah,

    Banyak lagi pengalaman baru yang akan anda tempohi sepanjang pengajian ini.

    ReplyDelete
  44. salam satu malaysia.
    alhamdulillah dapat juga satu siapkan blog saya sendiri, macam tak percaya aja.... apa pun terima kasih kepada en.hasnan yang memberikan tunjuk ajar.
    add saya
    http://artma5.blogspot.com

    ReplyDelete
  45. kepada kawan-kawan...sila klik blog ni ye untuk jadi followers..terima kasih atas kerjasama anda..tq

    www.cikgufaiz210284.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. assalamualaikum
    salam satu malaysia..
    terima kasih kepada en. hasnan, memberi tunjuk ajar.. tanpa pelajaran ini belum tentu rasanya nak buka blog sendiri...
    kepada kawan-kawan...follow saya ye...terima kasih
    http://mardziyahabhamid.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. En.Hasnan...
    Saya kurang tahu nak bt camana lagi..boleh tak Encik terangkan caranya?Adakah artikel saya betul?Bagaimana saya hendak buat URL tu, bagaimana saya perlu ubahnya?
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  48. Salam en.hasnan, sy dah post artikel PENGGUNAAN TEKNOLOGI DALAM PENDIDIKAN LITERASI BAHASA MELAYU tp sy tak pasti artikel penuh perlu dipaparkan dlm blog atau alamatnya shj. Sy dah paparkan artikel penuh tp klau tak perlu sy akan cancel.

    ReplyDelete
  49. berjaya juga dapat buat blok sendiri.Terima kasih kepada En.Hasnan kerana mewajibkan kami belajar bina blok.kepada yang belum....cubalah..pasti berjaya.

    kepada kawan2 seperjuangan layarilah blok saya dan jangan lupa followlah sekali...t/kasih.

    http://rossmaisma72.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. kepada kawan-kawan...sila klik blog ni ye untuk jadi followers..terima kasih atas kerjasama anda..tq

    http://myuum210463.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. assalammualaikum dan salam 1 malaysia. kepada kawan-kawan... sila klik blog saya untuk menjadi followers. terima kasih.

    http://yusmilappguum.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. asalamualaikum . kepada rakan-rakan ,klik la blog saya untuk jadi followers. terima kasih ...

    ReplyDelete
  53. assalamualaikum..alhamdulillah saya sudah berjaya followers..40 orang..terima kasih semua..rasa seronok pulak belajar benda baru...terima kasih banyak Encik Hasnan....

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,
    Sila klip di blog saya : http://mdraniomar.blogspot.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  55. En.Hasnan,saya dah create blog.tq
    Jurnal: Keberkesanan Penggunaan Perkakasan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) Dalam P&P Matematik Sekolah Rendah

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum wbt
    kwn2 seperjuangan yg dh menceburi bidang blogger ni...jom pakat2 follow me...
    http://jamaliahadnan.blogspot.com

    Terima Kaseh!

    ReplyDelete
  57. assalamualaikum....
    sudi-sudikanlah jenguk blog saya dan jangan lupa followers.ok thanks

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum......
    kepada rakan-rakanku sudi-sudikanlah jenguk blog saya dan jangan lupa followers.thanks

    ReplyDelete
  59. salam, berjaya juga buat blog sendiri,tidak terfikir sebelum ini.kepada kawan-kawan sudikanlah ke blog saya..
    http://jalinazakaria.blogspot.com

    ReplyDelete
  60. salam.jangan lupa jadi followers saya.
    lawati blog saya di http://norainippguum.blogspot.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  61. Assalammualaikum......walaupun masih sakit tetapi dengan semangat yang ada cuba nak siapkan tugasan ini, apabila melihat kawan2 rancak menyuruh "follow".Rasa excited datang dengan sendiri. Apa pun TQ En. Hasnan.

    ReplyDelete
  62. Salam buat tuan pensyarah dan kawan-kawan. Mari join bersama saya. http://norhafizakasim1973.blogspot.com/

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum
    lagi belajar lagi banyak pengetahuan dan pengalaman yang kita perolehi. terima kasih en. hasnan kerana sebelum ini saya memang tidak mempunyai blog sendiri. inilah kali pertama buat blog. rasa sungguh gembira dan teruja kerana berjaya akhirnya.

    ReplyDelete
  64. Ruby - selamat berblog.
    Bagi mannual, minggu depan akan diumumkan secara teperinci.

    Minngu ini - beri peluang kepada yang novice/baru untuk mencuba blog dulu.

    Maaf- saya tak boleh sign ini.

    Hasnan

    ReplyDelete
  65. Suhaila, kalau mengajar matematik then artikel tu OK

    ReplyDelete
  66. Selamat menjadi folower ke 212 kepada Cikgu Rashina. Robakyah Rubu dan Norma ke follower.

    Dalam kuliah ini seramai lebih 350 pelajar.

    ReplyDelete
  67. En.Hasnan,perlukah saya tukar jurnal matematik tu?tq

    ReplyDelete
  68. Alhamdulillah kerana Allah Taala memberikan saya ilham dan jalan untuk menyiapkan log ini dengan bantuan En. Hasnan dan rakan2. Thanks a lot.

    ReplyDelete
  69. assalamualaikum.....
    no.berape teman ni...tak pe la. masuk gak.....

    ReplyDelete
  70. salam...
    seronok rasanya dalam belajar ilmu teknologi nie...tapi x banyak yg dapat saya explore lagi...
    walaupun ada pengalaman skit tp dh lama tinggal...
    terima kasih untuk pengalaman berharga nie ....

    sudikanlah jd followers sy yea...
    http://imadaisy79.blogspot.com

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum.. saya haslina teh.. ini alamat url blog saya http://haslinateh.wordpress.com/

    ReplyDelete
  72. maaf kawan semua.. blog saya hadapi sedikit masalah.. nanti saya akan post url blog baru saya..

    ReplyDelete
  73. Ini adalah alamat baru url blog saya.. http://haslinateh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  74. salam... saya telah menjadi follower..

    ReplyDelete
  75. Madiha,

    Hebat pembuka kata blog anda. Jom beramai-ramai ke blog Madiha.

    ReplyDelete
  76. hello...
    salam semua. sampai turn saya pulak, marilah jadi follower saya ye... :)
    http://titisan-embun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum dan selamat sejahtera...kepada kawan-kawan...sila klik blog ini untuk jadi followers...terima kasih atas kerjasama anda.

    URL Blog --> http://sitinurul1979.blogspot.com/

    ReplyDelete
  78. assalamualaikum..sila klik blog saya dan jd follower..terima kasih semua

    http://cikguaryana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  79. Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia,akhirnya blok saya dapat juga dipostkan. Dah banyak kali post.Ini kira Ok kot. .Terima kasih En.Hasnan dan kawan-kawan semua.

    ReplyDelete
  80. Salam ,En Hasnan, sy msh pening lg la nk buat URL yg en bgtau tu. Blh x kalau encik terang secara terperinci dr mula sb sy ni x brp pndai sgt bidang ICT ni.Hrp mndpt perhatian encik. Blog sy http://sazlina210319.blogspot.com Tq.

    ReplyDelete
  81. en. hasnan... apa masalah blog saya... tak ada follower.. pastu url saya tak boleh link.. macamana yek.. please teach me how to solve my problem..

    ReplyDelete
  82. Assalamualaikum....
    Jemput ke Blog Saya untuk jadi Follower.Tq En Hasnan dan semua rakan.

    ReplyDelete
  83. salam.saya berterima kasih kepada En.Hasnan dan kepada semua kawan yang membantu terutama Cikgu Azmahan sehingga saya boleh aktifkan URL saya. Terima kasih kepada semua folower saya. Bila lawat blog kawan-kawan rasa kekurangan diri...tapi insyaallah saya sedang belajar.terima kasih.

    ReplyDelete
  84. Inilah kreativiti saya hasilkan setelah cukup teruja membina blok. Ia merupakan suntikan semangat untuk terus meneroka dunia ict.Terima kasih En.Hasnan dan semua kawan-kawan.selamat ber`follower`. http://penabirucikguhaslinda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  85. camna nak post blog ke ppd?harap kwn2 yang dah post dapat memberi sedikit maklumat .tqsm

    ReplyDelete
  86. Assalamualaikum En. Hasnan... Saya pun tak pernah ada blog dan tak terfikir nak create blog sendiri sebelum ni. Bila dah disuruh buat dan dah ada blog sendiri rasa teruja pulak.. Seronok belajar benda baru ni.. banyak saya belajar dalam subjek ni.. Terima kasih En. Hasnan dan kawan-kawan..

    ReplyDelete
  87. salam,mcam mana kita nak jadi daftar untuk follower dalam blog ni dan mcm mana pula kita nak minta rakan jadi follower kita...tolong la saya tak reti ni dah beberapa hari buat tapi tak jadi

    ReplyDelete
  88. hello...
    salam semua. sampai turn saya pulak, marilah jadi follower saya ye... :)
    http://nacmiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  89. Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

    ReplyDelete
  90. Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Semua,

    Sila Klik/Follow Blog Cikgu Roshita dan jadi Follower saya.

    Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  91. Assalamualaikum, En Hasnan, boleh tak artikel ni dalam blog saya?
    http://shamhusni.blogspot.com/2011/06/sikap-guru-bahasa-malaysia-terhadap.html

    ReplyDelete
  92. Sahabat sume, sudilah ke blog saya dan jadi follower.. =)

    ReplyDelete
  93. assalamualaikum semua.. harap sudi jd follower blog saya.. tq

    ReplyDelete
  94. Asalamualikum Encik Hasnan,saya sudah kemaskini blog saya .Terima kasih.

    Nama : Siti Rohelah Bt Shaari
    No.Matrik : 210064

    ReplyDelete