Saturday, June 18, 2011

Q & A Corner (3)

Sila semak URL anda di zon PPD masing-masing.
Penggunaan 'anonymous' telah di delete. Sila guna nama sebenar anda.

Bagi PPD Baling/Sik ,tuan punya blog yang menggunakan nama 'Belalang Tempur' - sila guna nama anda.

Masih terdapat beberapa zon PPD (K.Muda/Yan,K.Setar & K.Pasu) yang belum disemak.
Sila delete pos anda jika ada lebih dari SATU.

9 comments:

  1. En. Hasnan, URL yg saya post pd 13 Jun tu yg betul. URL pada 10 dan 11 jun tu masa dalam proses percubaan,tak jadi. Nak delete tu nak kena makan masa sikit. tak tau cara...
    Minta En. Hasnan semak di PPD Baling Sik ya.... terima kasih.

    ReplyDelete
  2. nak pi perang tuuu

    ReplyDelete
  3. Azlina, Gambar air terjun tu tinggakan 1 shj. Pembaca akan lebih tertarik pada gambar dari konten. Poskan artikel atau bahan yg menarik.

    ReplyDelete
  4. En. Hasnan, bagaimana nak delete pos yg sy hantar lebih dr satu tu... mohon penjelasan

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum En. Hasnan, pembetulan nama telah dilakukan tetapi menghadapi masalah untuk delete lebihan pos dalam ppd

    ReplyDelete
  7. En. Hasnan.....
    Tak pernah mimpi pun nak buat blog sebelum ni....
    Baru try, dan masih terkial-kial lagi ni....
    Terima kasih atas teguran yang diberi....

    ReplyDelete
  8. Minta maaf En Hasnan. Saya Shahibun Ismail S210265 dari Langkawi, dah OK tak? Pasai kat situ saya tengok keluar Shah4134 sahaja.

    ReplyDelete
  9. Shahibun,

    X apa, derita tapi berjaya.

    ReplyDelete