Sunday, June 12, 2011

Selamat Kembali ke Sekolah




Selamat kembali ke sekolah

dan

Selamat bertugas


13 comments:

  1. Sambil menyelam minum air...abis kelas masuk blog tengok apa tugasan yang perlu dibuat...hehehe

    ReplyDelete
  2. Assamualaikum...ari ni p sekolah dok ingat nak aktifkan url blog saja. habis kelas terus buat alhamdulillah dengan bantuan kawan2...terima kasih Encik Hasnan berikan banyak ilmu untuk diterokai...http://foziahabdullah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.... Diharapkan blog ini menepati kehendak En.Hasnan.
    http://atie210248.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Foziah,

    Bila gambar diambil semasa kuliah. Ada kamera rahsia?

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Assalammuailaikum..En.Hasnan..mengapa gambar saya tak boleh masuk dalam foto followers En.Hasnan...Saya tak berapa tahu ni...Harap masalah saya boleh diselesaikan..Terima kasih.

    ReplyDelete
  7. Jamaliah,

    Mungkin masa tu server blogger ada masalah. Cuba-cubalah esok atau lusa.

    ReplyDelete
  8. salam..en.hasnan....boleh semak tak samada link sya aktif atau tidak

    ReplyDelete
  9. Suraya, link aktif tapi kenapa tak guna warna biru

    ReplyDelete
  10. hari ni dah mula bertugas di sekolah, selamat bertugas kepada semua kawan-kawan. Masa cuti tu seronok jg dpt tgsan yg blh mengisi masa cuti dgn suatu yg baru , apa lg klau bkn membina blog.

    ReplyDelete
  11. Salam. Encik Hasnan, saya cuma nak pastikan sama ada blog yang saya buat dan tugasan saya menepati soalan encik.link yang nak diaktifkan blog ataupun artikel? ada yang bagi alamat blog dan ada yang bagi alamat artikel...mana satu ya...

    ReplyDelete
  12. Norimah,

    Di ruang PPD hanya URL blog peribadi anda.
    URL artikel ialah dalam blog anda sendiri.

    ReplyDelete