Saturday, June 18, 2011

URL di Zon PPD

Salam & Salam 1 Malaysia,

Sila ambil maklum bahawa :

1. URL di zon PPD
Hanya satu pos yang mengandungi URL anda sahaja di benarkan di ruang ini.
Sila delete jika ada lebih dari satu pos berkaitan URL.
URL artikel poskan di blog anda.

2. Ada beberapa zon PPD telah disemak dan tindakan delete telah dibuat bila ada lebih dari satu pos. Sila semak supaya pos anda ada. Takut tersilap terdelete semuanya sekali URL anda.

Sekian.

20 comments:

  1. terima kasih en. hasnan...sebab dah update URL PPD Pendang...

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas makluman encik Hasnan...

    ReplyDelete
  3. Foziah,
    Background bunga (merah) itu menggangu pembacaan. Sila cari b/ground yg lebih sesuai

    ReplyDelete
  4. Cikgu Faiz,
    R/bentuk blog yg menarik. Apa tema atau kumpulan sasar blog anda. Bila ada kartun tu - macam untuk pelajar tadika tapi kontennya tidak.

    Sila fikir-fikirkan.

    ReplyDelete
  5. salam en. hasnan..
    terima kasih atas komen yang membina itu..pasal kartun tu sebab saya guru prasekolah kot :-) insyaallah, saya akan memperbaiki blog saya dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  6. terima kasih di atas info en hasnan...saya akan cuba lakukan seperti yg disuruh

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas maklumat di berikan...

    ReplyDelete
  8. Suraya, kenapa hanya ada satu pos sahaja.

    ReplyDelete
  9. M.Shukri, tambahkan pos di blog anda.

    ReplyDelete
  10. saya akan cuba gunakan background yang lain terima kasih...

    ReplyDelete
  11. En. Hasnan, sepatutnya berapa artikel yang patut ada dalam blog la ni? Apa cadangan encik supaya blog saya tak nampak terlalu kosong...

    ReplyDelete
  12. En.Hasnan, apa pandangan encik dengan blog saya? Saya boleh baiki lagi jika masih ada kekurangan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  13. Wan Zaiton, Blog dah begitu hebat.

    Norimah, Saya akan umumkan

    ReplyDelete
  14. Salam En. Hasnan... Apa pandangan encik tentang blog saya.Dapatkah encik baca artikal ICT saya.Betulkah cara saya ni. Terima kasih.

    ReplyDelete
  15. Terima kasih encik di atas komen yang diberi.

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum wbt..Encik Hasnan, apa pendapat encik tentang blog saya serta contentnya? Menepati tugasankah? Masalah saya ialah, kurang follower.TQ..:)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..Apa pandangan en Hasnan tentang blog saya.Ada apa-apa yang perlu dibaiki?TQ

    ReplyDelete
  19. Salam Encik. Saya nak tanya adakah blog saya ok, ia menepati kriteria-kriteria yang encik mahukan? Atau saya perlu buat perubahan dan penambahbaikkan?Komen encik sangat berharga.

    ReplyDelete
  20. salam. En. Hasnan.
    Bagaimana cara hendak delete nama dan URL yang tidak lengkap di ruangan URL PPD?

    ReplyDelete