Wednesday, May 30, 2012

Cover Tugasan & Manual Ms Producer

Salam dan salam 1 Malaysia,

Cover Tugasan dan manual Ms producer telah saya hantar kepada Penyelaras PPG iaitu Dr Mohd Isha Awang untuk di uploadkan di laman web PPG.

Sila akses laman web tersebut untuk download fail berkenaan.

Untuk maklumkan anda semua, bagi kursus ini, portal  learningzone hanya didaftarkan atas  nama Tn Hj Razak sahaja..

Maaf diatas sebarang kesulitan yang dialami.

Hasnan Hassan

18 comments:

  1. Replies
    1. Siti,

      Sila poskan e-mel anda di ruang ini supaya saya dapat emelkan fail berkenaan terus kepada anda.

      Dr Isha beritahu bahawa Webs PPG ada masalah tekninal kelmarin.

      Hasnan

      Delete
    2. Assalaualaikum. En. Hasnan. email saya razlinaabdrahman@gmail.com
      Terima kasih

      Delete
    3. As salam En. Hasnan..boleh tlg e-mailkan cover tugasan kpd saya jugak.?! Ada masalah nk masuk learning zone.. TQVM.
      cjarifaie@gmail.com

      Delete
    4. Salam..En Hasnan minta tolong emailkan Cover Tugasan & Manual Ms Producer
      Email saya : nurulainippg@gmail.com

      Delete
    5. En Hasnan minta tolong emailkan Cover Tugasan & Manual Ms Producer. email saya s.rohamerbok@gmail.com

      Delete
    6. Salam...En.Hasnan.ini email saya :radziahyahaya@gmail.com.Tq.

      Delete
  2. salam

    learning zone selalu ada masalah utk access. Kadangkala berkali2 cuba pun tak masuk

    ReplyDelete
  3. ahmad kenedi che nohJune 1, 2012 at 7:22 PM

    emel saya:ahmadkenedi_71@yahoo.com. Mohon emel kat saya. Saya dah cuba learning zone tp tak dapat juga

    terima kasih

    ahmad kenedi

    ReplyDelete
  4. email saya azniazwal@gmail.com.. jasa baik tuan dihargai tq

    ReplyDelete
  5. CT Razlina A. Rahman,

    Saya dah hantar e-mel yang ada 2 fail yang dimaksudkan.
    Rakan-rakan PPG yang lain, sila hubungi saudari di atas jika anda menghadapi masalah untuk mendapatkan fail berkenaan.

    Hasnan

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih En. Hasnan atas maklumat yang disampaikan.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..
    Jika masalah nak dapat cover and manual producer tu... kekawan boleh dapat daripada http//ppguum.wetpaint.com. Saya dah download dari situ.ok je

    ReplyDelete
  8. email saya sutinah2012@gmail.com . Terima kasih

    ReplyDelete
  9. salam.

    saya dh create gmail account. ahmadkenedi71@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Salam sejahtera.

    email saya : lhtan65@gmail.com

    Terima kasih atas bantuan Encik Hassan.

    ReplyDelete
  12. Salam sejahtera.

    email saya : lhtan65@gmail.com

    Terima kasih atas bantuan Encik Hassan

    ReplyDelete